Ovaj web site koristi kolačiće

Koristimo kolačiće kako bi personalizirali sadržaj te analizirali promet.

Ako nastavite koristiti naš web site prihvaćate našu politiku upotrebe kolačića.

Galerije

Porijeklom sam iz Slavonskog Broda gdje sam završio osnovnu i srednju Tehničku školu, smjer elektrotehničar, nakon čega se zapošljavam te radim u Hrvatskoj i inozemstvu. Tijekom rada doškolovao sam se i stekao zvanje Specijalist zaštite na radu.

Od školskih dana imao sam talent za crtanje a sudjelovao sam i u oslikavanju svoje osnovne škole i dječjeg odjela u bolnici u Slavonskom Brodu.

Grafiti i airbrush tehnika ukrašavanja automobila, motora, kaciga i interijera postaju mi omiljeni oblik umjetničkog izražaja a svoj hobi zaokružujem izložbom radova u Rijeci.
Nakon nekoliko godina provedenih u Italiji, Francuskoj, Njemačkoj i Južnoafričkoj Republici vraćam se u Hrvatsku, i počinjem se profesionalno baviti tetoviranjem od 2015.

Najdraži stil: realizam

 

 

Da, Bo je moje pravo ime :)

Ljubav prema umjetnosti razvijala se još od tinejdžerskih dana; završila sam Školu primijenjene umjetnosti i dizajna (smjer dizajner metala) te naredne tri godine provela na modnom dizajnu na zagrebačkom TTF-u.

Uz lifestyle, interes za tetovaže i piercing nekako se stvorio sam od sebe... 2011.g. počinjem raditi kao body piercer u "Tortuga" tattoo&piercing studiju, a godinu dana nakon toga prelazim u studio "Zagreb" gdje sam osim piercinga radila i kao shop manager, te počela apprenticeship za tattoo artista. U narednih nekoliko godina sudjelovala sam na tri zagrebačke tattoo konvencije kao body piercer, te na konvencijama u Regensburgu i Rijeci kao tattoo artist. Od 2018.g. sam stalni tetovirač u Octopusu a paralelno s time odrađujem guest spot-ove u Švedskoj i "Megrim" tattoo&piercing studiju u Karlovcu.

Najdraži stil: traditional